خواص درمانی و کاربردهای صنعتی:
میوه ی این گیاه بصورت تازه و یا بصورت آب میوه مصرف می شود.
بذرهای بو داده و برشته شده ی این گیاه برای درمان اسهال مورد استفاده قرار می گیرند.
هر ۱۰۰ گرم میوه ی پیتومبا دارای ۸٫۸ گرم کربوهیدرات، ۰٫۱ گرم چربی، ۰٫۴ گرم پروتئین، ۱۵ میلیگرم کلسیم، ۹ میلیگرم فسفر، ۰٫۸ میلیگرم آهن، ۰٫۰۴ میلیگرم ویتامین ب۱، ۰٫۰۴ میلیگرم ویتامین ب۲، ۰٫۵ میلیگرم نیاسین و ۳۳ میلیگرم ویتامین ث است.
از درخت پیتومبا به عنوان درختی زینتی در پارک ها یا فضای سبز باز می توان استفاده کرد.
|