دسته‌ها
آشپزی

چند دستور پخت‌ سوسیس خانگی


۱٫  سوسیس تندوری

چند دستور  پخت‌خاص سوسیس خانگی


چی لازم دارم؟

  • سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
  • نان تست: ۳ ورق
  • خامه: ۵۰ گرم
  • سیر: یک حبه، رنده شده
  • سفیده تخم‌مرغ: دو عدد
  • ادویه تندوری: یک‌ونیم قاشق غذاخوری
  • شیر: سه قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن: ۲ قاشق غذاخوری
  • وکیوم سوسیس: سایز ۵/۱ متر در ۵ سانتی‌متر
  • قیف یکبار مصرف: ۲ عدد


چطور بپزم؟

۱- ابتدا دور نان تست را درمی آوریم وسط نان را با شیر مخلوط کرده تا له شود. 

۲- نان له شده را با گوشت چرخ کرده مرغ مخلوط کرده قدری به آن نمک و فلفل می‏زنیم. 

۳- سپس بقیه مواد شامل خامه، سیر رنده شده، سفیده تخم‌مرغ، ادویه تندوری و روغن را به آن اضافه می‌کنیم. 

۴- مواد را خوب هم زده در قیف یک بار مصرف ریخته سر قیف را بریده داخل وکیوم کرده با چسب نواری اتصال این دو را محکم می‏کنیم بعد قیف را فشار داده تا مواد داخل وکیوم شود. دو طرف وکیوم را گره زده  ۱۰ سانت ۱۰ سانت جدا کرده با نخ محکم گره می‏زنیم. اندازه سوسیس می‏تواند به دلخواه خودتان باشد. 

۵- سوسیس‌های آماده شده را ۲۰ دقیقه در آب جوش می‏جوشانیم سپس درآورده، وکیوم را جدا کرده، سوسیس‌های نیم‌پز را داخل روغن سرخ می‏کنیم. 

فوت کوزه‌گری؛ می‏توانید به‌جای خامه از پنیر خامه‌ای استفاده کنید.

روش تهیه ادویه تندوری:گلرنگ ۲ قاشق غذاخوری، زردچوبه، پودرهل، فلفل سیاه و قرمز، پودر تخم گشنیز، زیره، پودر جوز هندی، از هر کدام یک قاشق چای‌خوری مخلوط و آسیاب شود.


۲٫  سوسیس ماهی 

چند دستور  پخت‌خاص سوسیس خانگی


چی لازم دارم؟

  • فیله ماهی: ۳۰۰ گرم، چرخ شده
  • شوید تازه: ۳ قاشق غذاخوری، خرد شده
  • شیرخشک: ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری
  • آبلیموی تازه: یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • وکیوم سوسیس: یک متر در ۵ سانتی‌متر
  • قیف یکبار مصرف: یک عدد


چطور بپزم؟

۱- تمام مواد را خوب مخلوط کرده و هم می‏زنیم. 

۲- از مواد تهیه شده در قیف یکبارمصرف ریخته، سر قیف را بریده داخل وکیوم کرده و با چسب نواری اتصال این دو را محکم می‏کنیم. 

۳- قیف را فشار داده تا مواد داخل وکیوم شود، سر و ته وکیوم را گره زده ۱۰ سانت ۱۰ سانت جدا کرده با نخ محکم گره می‏زنیم. اندازه سوسیس به دلخواه خودتان باشد. 

۴- سوسیس‌ها را به مدت ۱۵دقیقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وکیوم را جدا کرده، سوسیس‌های نیم‌پز را داخل روغن سرخ می‏کنیم. 

فوت کوزه‌گری: به‌جای آبلیمو ‏می‏توان از یک قاشق سرکه استفاده کرد و می‏توان دو قاشق غذاخوری پیازچه ریز شده هم استفاده کرد. 


۳٫ سوسیس مرغ 

چند دستور  پخت‌خاص سوسیس خانگی


چی لازم دارم؟

  • گوشت چرخ کرده مرغ (فیله): ۴۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • آب سرد: ۵ قاشق غذاخوری
  • روغن: ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر تخم گشنیز: یک قاشق چای‌خوری
  • نمک: یک‌دوم قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه: یک‌دوم قاشق چای‏خوری
  • پودر شنبلیله خشک: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
  • پودر سیر: یک‌چهارم قاشق چای‏خوری
  • شیرخشک: ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر نشاسته: ۴ قاشق غذاخوری
  • پودر زنجبیل: یک‌چهارم قاشق چای‏خوری
  • وکیوم سوسیس: ۵/۱ متر در ۵ سانتی‌متر
  • قیف یکبارمصرف: یک عدد


چطور بپزم؟

۱- ابتدا همه مواد بالا را در کاسه ریخته خوب مخلوط کرده و ورز می‏دهیم. 

۲- از مواد در قیف یکبارمصرف ریخته، سر قیف را بریده و داخل وکیوم کرده و با چسب نواری اتصال این دو را محکم می‏کنیم. 

۳- قیف را فشار داده تا مواد داخل وکیوم شود. سر و ته وکیوم را گره زده ۱۰ سانت ۱۰ سانت جدا کرده با نخ محکم گره می‏زنیم. اندازه سوسیس می‏تواند به دلخواه خودتان باشد. 

۴- سوسیس‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده وکیوم را جدا کرده و سوسیس‌های نیم‌پز را داخل روغن سرخ می‏کنیم. 

فوت کوزه‌گری: می‌توانیم ۳ قاشق غذا‏خوری پنیر پیتزا و ۲ قاشق غذا‏خوری فلفل دلمه‌ای ریز شده به آن اضافه کنیم.


۴٫  سوسیس، سیر و فلفل

چند دستور  پخت‌خاص سوسیس خانگی


چی لازم دارم؟

  • گوشت چرخ کرده چرب: ۵۰۰ گرم
  • سیر: ۳ حبه، رنده شده
  • فلفل سیاه: یک قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز: یک قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان لازم
  • پیازچه ریز شده: به مقدار دلخواه
  • سرکه: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر نشاسته: ۲ قاشق غذاخوری
  • شیرخشک: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودرپیاز: ۲ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای‏خوری
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • وکیوم سوسیس: ۵/۱ متر در ۵ سانتی‌متر
  • قیف یکبار مصرف: یک عدد


 چطور بپزم؟ 

۱- همه مواد بالا را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط کرده و ورز می‏دهیم. 

۲- مواد در قیف یکبارمصرف ریخته، سر قیف را بریده و داخل وکیوم کرده و با چسب نواری اتصال این دو را محکم می‏کنیم. 

۳- قیف را فشار داده تا مواد داخل وکیوم شود، سر و ته وکیوم را گره زده ۱۰ سانت ۱۰ سانت جدا کرده با نخ محکم گره می‌زنیم. اندازه سوسیس می‏تواند به دلخواه خودتان
 باشد. 

۴- سوسیس‌ها را به مدت ۲۵دقیقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وکیوم را جدا کرده، سوسیس‌های نیم‌پز را داخل روغن سرخ می‌کنیم. 

فوت کوزه‌گری: می‏توانیم به‌جای سرکه از یک قاشق غذاخوری پودر پاپ ریکا استفاده کرد که بسیار خوشمزه می‌شود. 


۵٫  سوسیس سویا 

چند دستور  پخت‌خاص سوسیس خانگی


چی لازم دارم؟

  • سویا خشک: ۱۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ: یک عدد  به‌اضافه یک عدد زرده
  • پودر تخم گشنیز: یک‌دوم قاشق غذاخوری
  • پودر جوز هندی: یک‌هشتم قاشق چای‏خوری
  • فلفل سیاه: یک قاشق چای‏خوری
  • جعفری تازه: ۳ قاشق غذاخوری، ریز شده
  • زردچوبه: یک‌دوم قاشق چای‏خوری
  • پودر سیر: یک‌چهارم قاشق چای‏خوری
  • پودر نان: ۲ قاشق غذاخوری
  • وکیوم سوسیس: یک متر در ۵ سانتی‌متر
  • قیف یکبارمصرف: یک عدد


چطور بپزم؟

۱-ابتدا سویا را با آب ولرم و کمی نمک به مدت ۲۰دقیقه خیس می‏کنیم. با آب سرد آبکشی کرده و خوب فشار می‏دهیم سپس آن را چرخ می‏کنیم. 

۲- تمام مواد بالا را با سویا ترکیب کرده خوب مخلوط می‏کنیم. از مواد در قیف یکبارمصرف ریخته، سر قیف را بریده و داخل وکیوم کرده و با چسب نواری اتصال این دو را محکم می‏کنیم. 

۳- قیف را فشار داده تا مواد داخل وکیوم شود، سر و ته وکیوم را گره زده ۱۰ سانت ۱۰ سانت جدا کرده با نخ محکم گره می‏زنیم. اندازه سوسیس می‏تواند به دلخواه خودتان باشد. 

۴- سوسیس‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وکیوم را جدا کرده، سوسیس‌های نیم‌پز را داخل روغن سرخ می‏کنیم. 

فوت کوزه‌گری: برای اینکه سوسیس‌ها طعم بهتری به خود بگیرند ۲ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا رنده شده به آن اضافه کنیم. 


.۶ سوسیس قارچ و تره‌فرنگی 

چند دستور  پخت‌خاص سوسیس خانگی


چی لازم دارم؟

  • گوشت مرغ چرخ شده (فیله): ۴۰۰ گرم
  • قارچ ریز شده: یک پیمانه
  • تره‌فرنگی متوسط قسمت سفید: یک عدد
  • هویج ریز آبپز شده: یک عدد متوسط
  • سیر: یک حبه، رنده شده
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • پودر تخم گشنیز: یک‌دوم قاشق چای‏خوری
  • شیرخشک: ۲ قاشق غذا‏خوری
  • فلفل سیاه: یک‌دوم قاشق چای‏خوری
  • نمک: یک‌دوم قاشق غذا‏خوری
  • روغن: ۳ قاشق غذا‏خوری
  • وکیوم سوسیس: ۵/۱ متر در ۵ سانتی‌متر
  • قیف یکبار مصرف: ۲ عدد


چطور بپزم؟

۱- ابتدا تره‌فرنگی‌ها را خوب شسته، حلقه‌حلقه کرده و آبپز می‏کنیم. 

۲-تره‌فرنگی آبپز را با هویج پخته و قارچ و گوشت مخلوط و دوباره چرخ می‏کنیم.

۳- بقیه مواد باقی‌مانده را با گوشت مخلوط کرده و خوب ورز می‌د‌هیم. 

۴- از مواد در قیف یکبارمصرف ریخته، سر قیف را بریده و داخل وکیوم کرده و با چسب نواری اتصال این دو را محکم می‏کنیم.
 
۳- قیف را فشار داده تا مواد داخل وکیوم شود، سر و ته وکیوم را گره زده ۱۰ سانت ۱۰ سانت جدا کرده با نخ محکم گره می‌زنیم. اندازه سوسیس می‏تواند به دلخواه خودتان باشد. 

۴- سوسیس‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه در آب در حال جوش قرار داده سپس درآورده، وکیوم را جدا کرده و سوسیس‌های نیم‌پز را داخل روغن سرخ می‏کنیم. 

فوت کوزه‌گری: برای خوشمزه شدن این سوسیس می‏توانید دو قطره دود به مواد اضافه کنیم یا روی آن پنیر پیتزا ریخته درون فر گذاشته و گریل کنید.  

از کجا تهیه کنیم:

 وکیوم سوسیس: بازار بزرگ تهران پله نوروزخان 

  قطره دود خوراکی:  بازارچه بهجت‌آباد 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *