آموزش طرز تهیه کوکوی جوانه ماش مخصوص
مواد لازم برای طبخ کوکوی جوانه ماش
جوانه ماش : ۱ پیمانه – هویج : ۲ عدد – بادمجان : ۲ عدد – فلفل دلمه ای : ۲/۱ عدد – قارچ : ۲۰۰ گرم – پیاز : ۲ عدد – تخم مرغ : ۴ عدد – روغن مایع : ۲/۱ پیمانه – ادویه مخصوص : ۱ قاشق چایخوری – نمک : مقداری
طرز تهیه کوکوی جوانه ماش
ابتدا قارچ را شسته و ورقه ورقه می کنیم سپس همراه با کمی روغن تفت می دهیم . هویج را نیم پز کرده با بادمجان حلقه شده هر دو را تفت می دهیم . پیاز را سرخ می کنیم . در کاسه ای تخم مرغ ها را شکسته خوب می زنیم نمک و ادویه را اضافه نموده سپس هویج ، بادمجان ، پیاز ، قارچ خردشده را همراه با فلفل دلمه ای نگینی خرد و جوانه ماش را به مایه تخم مرغ اضافه می کنیم این ترکیب را خوب مخلوط می کنیم . در تابه ای روغن را داغ می کنیم مایه کوکو را از هر دو طرف سرخ می کنیم و بعد با گوجه فرنگی و خیار شور و لیمو ترش تزئین می کنیم