دسته‌ها
آموزش شیرینی پزی

طرز تهیه مافین سیب

این مافین بافت نرم و سبکی دارد و عطر سیب در آن بسیار مطلوب است.

مواد لازم:

  • سیب / ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
  • آرد / ۲۵۰ گرم
  • جوش شیرین ۲/۱ قاشق چایخوری
  • شکر / ۱۳۰ گرم
  • روغن مایع / ۸۰ میل
  • آب لیموی تازه / ۲ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر/ ۲ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ / ۱ عدد
  • وانیل شکری / کمی
  • ماست / ۲۵۰ گرم

طرز تهیه:

فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

سیب را شسته و نگینی خرد کرده و سپس سیبهای خرد شده را با آب لیمو مخلوط کنید تا سیاه نشود.

آرد، بکینگ پودر و جوش شیرین را الک کنید.

تخم مرغ را کمی بزنید و شکر، وانیل، روغن و ماست را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را نیز اضافه کرده و مخلوط نمایید و در آخر سیب را اضافه کنید. (همراه سیب اگر دوست داشتید، دارچین اضافه کنید )

قالبها را پر کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. وقتی این زمان به پایان رسید، فر را خاموش کنید. ولی قالب را خارج  نکنید. ۵ دقیقه دیگر صبر کنید و بعد قالب را خارج کنید.

این مافین ها بسیار نرم هستند. نوش جان!

مافین سیب

منبع : مامی سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *