سوربه گلابی دسری سبک و میوه ای است که از فریز کردن مخلوط پوره گلابی و آب انبه تهیه می شود.
زمان آماده سازی : بیش از ۱ ساعت
سوربه (Sorbet) نوعی دسر یخی میوهای است که اغلب از پوره میوه شیرینشده تهیه میشود؛ گاهی به اشتباه به آن سوربت نیز میگویند.
در کل همه انواع سوربه از میوه پوره شده درست میشوند ولی مقداری شربت برای اینکه پوره پس از یخ زدن یکدست فرم بگیرد نیاز است. مقدار شربت را به میزان لازم و با طعم دلخواه و سازگار با سوربه انتخاب کنید.
این دسر را میتوانید با هر نوع میوهای که در دسترس دارید آماده کنید. میزان شیرینی این دسر کاملا وابسته به طبع شماست و میتوانید آن را کم یا زیاد کنید. سعی کنید شیرینی آنقدر زیاد نباشد که طعم خود میوه در دسر گم شود.
ارزش غذایی این دسر برای هر نفر: ۲۱۳ کیلوکالری, ۴۹٫۸ گرم کربوهیدرات, ۴۹٫۸ گرم قند, ۰٫۲ گرم چربی,۰٫۷ گرم پروتئین.
منبع :پارسه گرد