رسانه۷ برای دوستان گلی که در خواست غذاهای فوتی و فوری و تنبلونه رو داشتند یک املت پیتزای سیب زمینی و سوسیس میگذارم .
برای درست کردن این غذا نیاز دارید به:
سیب زمینی متوسط ۲ عدد آبپز
پنیر تست ۵ ورق
تخم مرغ ۴ عدد
سوسیس یا کوکتل ۳۰۰ گرم
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
خوب درست کردنش خیلی ساده ست
در درجه اول نکته ای که این غذا داره اینه که شما باید سیب زمینی تون رو آبپز کنید اما له و خرد نشه و بعد بگذارید کاملا خنک بشه این خیلی مهمه چون داغ باشه خوب برش نمیخوره و خرد می شه.
در ضمن میتونید کلا از سیب زمینی خام حلقه حلقه شده استفاده کنید و دو طرفش رو سرخ کنید و بعد توی این غذا استفاده کنید.
خوب نکته بعدی اینه که کوکتل هاتون رو به شکل و سایز دلخواه خرد کنید و سرخ کنید.
. البته میتونید از مرغ یا چرخکرده و تن ماهی هم برای این غذا استفاده کنید.
دوستان دانشجویی که خواسته بودند سوسیس تخم مرغ رو به روشی جدیدتر و متفاوت تر بخورند امیدوارم این پست رو دوست داشته باشند.
حالا یک کاسه بردارید و تخم مرغهاتون رو توش بشکنید و حتما اون قسمت سفیده زائد رو در کنار زرده بردارید تا غذاها و شیرینی ها تون بوی بد نده.
و تخم مرغهاتون رو به همراه نمک و فلفل کمی با چنگال بزنید
حالا توی یک تابه نچسب خوب سیب زمینی هاتون رو که آبپز و خنک شده و برش زدید رو بچینید و با کمی روغن یک طرفش رو کمی سرخ کنید
و همینکه برش گردوندید سوسیس های سرخ شده رو روی سیب زمینی ها بچینید
و مایع تخم مرغ رو روشون بریزید.
سعی کنید مایع بطور یکنواخت همه جای تابه پخش بشه و سطح یکدستی داشته باشید
حالا حرارت رو خیلی کم کنید و در تابه رو ببندید.
بعد از یک دقیقه در تابه رو بردارید و پنیر هاتون رو روی تخم مرغهای نیم بند شده بچینید
و اگه دیدید که ته غذا داره میسوزه ولی تخم مرغها هنوز بسته نشدند بدونید که حرارت زیرش زیاده. کمترش کنید و از کنار تابه خیلی آروم یک قاشق آب رو به ته تابه اضافه کنید حواستون باشه یک قاشق نه بیشتر.
و روی غذا هم نریزید از لبه تابه طوری بریزید که بره زیر غذا و دوباره درش رو ببندید تا پنیر اب بشه و تخم مرغها ببنده.
اگه حرارتون ملایم باشه اصلا نیازی به اضافه کردن آب نیست.
آب زیاد بریزید غذاتون انسجام پیدا نمی کنه و برش نمیخوره.
حالا یک دیس گرد سایز تابه تون بردارید و خیلی اروم املت پیتزای خوشگلتون رو سر بدید توی دیس
با سس کچاپ و فلفل نوش جان کنید.
این غذا به راحتی مثل پیتزا برش میخوره و میتونید با نون یا خالی در کنار یک ظرف بزرگ سالاد سروش کنید.
امیدوارم از این غذای ساده در کنار عزیزانتون لذت ببرید.
و یادتون نره مهم نیست چی میخورید مهم اینه که با چه حسی و با کی غذا میخورید.
مهمترین نکته و چاشنی این غذا و همه غذاهای دنیا اونیه که روی این غذا باسس نوشتم!!
اینم یک نمای نزدیک و هوس انگیز:
دوستان گلم میتونید با پنیر موتزارلا یا همون پنیر پیتزا هم درستش کنید. اینم داغ از تنور در اومده شام امشب ما:
منبع :دنیای شیرین آشپزی