طرز تهیه شیرینی زنجبیلی به شکل آدمک
مواد اولیه :
کره ۱۲۵ گرم |
آرد ۳۵۰ گرم |
جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری |
زنجبیل ۲ قاشق چایخوری (آسیاب شده) |
دارچین ۱ قاشق چایخوری |
شکر قهوه ای ۱۷۵ گرم |
تخم مرغ ۱ عدد بزرگ |
عسل ۳ قاشق سوپخوری (یا شربت ذرت) |
کره را از یخچال بیرون بیاورید و آن را به شکل مکعب های کوچک خرد کنید تا قبل از اینکه بخواهید از آن استفاده کنید نرم شده باشد.
آرد، جوش شیرین و ادویه ها را در یک کاسه بزرگ الک کنید.
کره را اضافه کنید و با نوک انگشت هم بزنید تا مخلوط شبیه خرده نان شود.
شکر را اضافه کنید و هم بزنید.
تخم مرغ ها و شربت ذرت یا عسل را با هم بزنید.اگر قاشق خود را زیر آب داغ گرم کنید بهتر زده می شود.
تخم مرغ ها و شربت را به آرد و شکر و کره اضافه کنید. ابتدا به نظر کمی خشک می آید اما اگر آن را خوب هم بزنید شکل می گیرد.
زمانی که شکل گرفت خمیر را از کاسه بیرون بیاورید و روی یک سطح آرد پاشی شده ورز دهید.
چند دقیقه که ورز دهید خمیر خودش را می گیرد.
خمیر را پهن کنید تا به قطر نیم سانتی متر برسد سپس می توانید با استفاده از قالب شیرینی شیرینی زنجبیلی آدمکی یا هر شکل دیگر از داخل خمیر در بیاورید.
شیرینی ها را روی یک کاغذ روغنی داخل سینی فر قرار دهید و ۱۲ دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد در فر بپزید تا طلایی شوند.
زمانی که شیرینی ها خنک شدند می توانید آنها را با مواد تزئینی تزئین کنید.
می توانید شیرینی ها را با قالب ستاره ای درست کنید.
قالب های شیرینی طرح های مختلفی دارند فقط یادتا باشد شیرینی های کوچکتر زمان کمتری برای پخت نیاز دارند.
منبع :سوران