دسته‌ها
آموزش شیرینی پزی

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی به شکل آدمک

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی به شکل آدمک

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه

مواد اولیه :

کره ۱۲۵ گرم
آرد ۳۵۰ گرم
جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل ۲ قاشق چایخوری (آسیاب شده)
دارچین ۱ قاشق چایخوری
شکر قهوه ای ۱۷۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
عسل ۳ قاشق سوپخوری (یا شربت ذرت)
شیرینی زنجبیلی به شکل آدمک

کره را از یخچال بیرون بیاورید و آن را به شکل مکعب های کوچک خرد کنید تا قبل از اینکه بخواهید از آن استفاده کنید نرم شده باشد.
آرد، جوش شیرین و ادویه ها را در یک کاسه بزرگ الک کنید.

شیرینی زنجبیلی به شکل آدمک

کره را اضافه کنید و با نوک انگشت هم بزنید تا مخلوط شبیه خرده نان شود.
شکر را اضافه کنید و هم بزنید.
تخم مرغ ها و شربت ذرت یا عسل را با هم بزنید.اگر قاشق خود را زیر آب داغ گرم کنید بهتر زده می شود.

شیرینی زنجبیلی به شکل آدمک

تخم مرغ ها و شربت را به آرد و شکر و کره اضافه کنید. ابتدا به نظر کمی خشک می آید اما اگر آن را خوب هم بزنید شکل می گیرد.
زمانی که شکل گرفت خمیر را از کاسه بیرون بیاورید و روی یک سطح آرد پاشی شده ورز دهید.
چند دقیقه که ورز دهید خمیر خودش را می گیرد.

شیرینی زنجبیلی به شکل آدمک

خمیر را پهن کنید تا به قطر نیم سانتی متر برسد سپس می توانید با استفاده از قالب شیرینی شیرینی زنجبیلی آدمکی یا هر شکل دیگر از داخل خمیر در بیاورید.

شیرینی زنجبیلی به شکل آدمک

شیرینی ها را روی یک کاغذ روغنی داخل سینی فر قرار دهید و ۱۲ دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد در فر بپزید تا طلایی شوند.

شیرینی زنجبیلی به شکل آدمک

زمانی که شیرینی ها خنک شدند می توانید آنها را با مواد تزئینی تزئین کنید.
می توانید شیرینی ها را با قالب ستاره ای درست کنید.

شیرینی زنجبیلی به شکل آدمک

قالب های شیرینی طرح های مختلفی دارند فقط یادتا باشد شیرینی های کوچکتر زمان کمتری برای پخت نیاز دارند.

شیرینی زنجبیلی به شکل آدمک

 منبع :سوران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *