طرز تهیه باقلوا ترکیه ای
مواد اولیه :
تخم مرغ ۳عدد |
کره ۲۰۰گرم |
گردو نیم کیلو (مغز) |
نمک به میزان لازم |
آرد به میزان لازم |
آرد نشاسته به میزان لازم |
شیر ۱پیمانه |
روغن ۱پیمانه |
مواد شهد :
آب ۲ونیم پیمانه |
شکر ۴پیمانه |
لیمو ۱عدد (کوچک) |
طرز تهیه
ابتدا در ظرفی مناسب تخممرغ، شیر، روغن و نمک را با هم مخلوط کرده، آرد را کمکم به مواد افزوده و با دست ورز میدهیم تا خمیری صاف و یکدست حاصل شود. خمیر را به ۱۵ قسمت تقسیم کرده و با وردنه کمی آنها را باز میکنیم(برای باز کردن خمیر با وردنه از آرد نشاسته استفاده میکنیم). هر پنج عدد خمیر را روی هم قرار داده و آنها را با وردنه به اندازه سینی فر باز میکنیم. خمیر را در سینی فر که قبلا چرب کردهایم قرار داده و روی آن گردو ریز خرد شده پاشیده، سپس لایه دوم خمیرها را پهن میکنیم و روی آن قرار داده و دوباره باقیمانده گردوها را روی خمیر دوم پاشیده و پس از آن لایه سوم خمیر را روی آن قرار میدهیم. خمیرها را با چاقو به صورت لوزی برش زده و بعد کره را آب کرده و روی باقلوا میریزیم. سینی باقلواها را در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد تا زمانی که طلایی شوند قرار داده و وقتی که آماده شدند، شهد را که قبلا تهیه کرده و کمی سرد شده است، روی باقلواها میریزیم تا شهد کاملا به خورد آنها برود.
طرز تهیه شهد:
برای این کار آب را به جوش می آوریم و شکر را داخل آن کاملا حل میکنیم و در انتها آب لیمو را داخل آن کاملا میچکانیم و اجازه میدهیم به غلظت مناسبی برسد و دقیقا حالت شیره مانند پیدا کند.
نکات:
۱)منظور ما از لیمو لیموی کوچک و سبز است.
۲)میتوانید از مغزهای دلخواه برای بین این باقلوا استفاده کنید.
۳)بهتر است برای ریختن شیره باقلوا سرد و شیره کمی داغ باشد.
۴)دقت داشته باشید شیره شما خیلی شل و خیلی سفت نباشد.