در مطلب زیر طرز تهیه پودینگ هندوانه و گلاب را برایتان قرار داده ایم شما میتوانید از این پودینگ بعنوان یک دسر شب یلدا و
پاییزی و ویژه مهمانی شب یلدایتان استفاده کنید و از این پودینگ بسیار خوشمزه لذت ببرید.
مواد لازم برای پودینگ هندوانه
- آب هندونه :۲ پیمونه
- شکر :۵۰ گرم
- نشاسته ذرت :۴۰ گرم
- گلاب :۱/۳ پیمانه
- هل به مقدار لازم ( سلیقه ای )
طرز تهیه پودینگ هندونه
نشاسته ذرت و شکر رو به آب هندونه اضافه میکنیم و توی آب هندونه حل میکنیم ، بعد میذاریم روی حرارت ملایم و مدام هم میزنیم تا زمانی که خودشو مث فرنی بگیره ، گلاب رو اضافه میکنیم و بعد از چند مین از روی حرارت برمیداریم ، پودر هل رو اضافه میکنیم و توی ظرف سرو میریزیم و به مدت ۵ ساعت توی یخچال میذاریم تا خودشو بگیره.
نکات تکمیلی در مورد پودینگ هندونه
پودینگ هندونه جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۰ دقیقه میباشد .
پودینگ هندونه را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .