طرز تهیه پف پفی نارگیلی و مواد مورد نیاز را در این قسمت مشاهده می کنید.
۱٫بسته پودر ژله
-
۴ قاشق غذاخوری شکر
-
۱/۲ لیوان آب گرم
-
مقداری پودر نارگیل
مراحل
۴ ساعت
-
ابتدا یک بسته پودر ژله و ۴ قاشق غذا خوری شکر و نصف لیوان آب رو با هم مخلوط میکنید و روی حرارت غیر مستقیم حدود یک دقیقه قرار میدهیم.
-
بعد آن را با همزن برقی حدودا یک ربع میزنیم تا هم رنگش عوض شود و هم پف کند.
-
ته ظرفی که قراره اون رو بریزیم پودر نارگیل میریزیم (ترجیحا ظرف پهن با قطر کم باشه).
-
بعد دوباره روی اون پودر نارگیل میریزیم. وحدود سه ساعت در یخچال میزاریم.
-
بعد از سه ساعت از یخچال بیرون میاریم و برش میدهیم و دوباره در پودر نارگیل می غلطانیم. برای برش بهتر چاقو رو در آب فرو ببرید وبعد برش دهید.