مواد لازم جهت تهیه قلیه میگو :
میگو ۶۰۰ گرم
گشنیز خرد شده ۴۰۰ گرم
شنبلیله خرد شده ۵۰ گرم
سیر خرد شده ۵ عدد
پیاز متوسط خرد شده ۲ عدد
تمر هندی صاف شده نصف یک بسته ( ۱ لیوان )
ادویه ( فلفل ، نمک ، زردچوبه ) به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
ابتدا پیاز را سرخ کرده سپس سیر، ادویه و زردچوبه را نیز اضافه میکنیم سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ میکنیم سپس رب و تمر هندى صاف شده را افزوده و میگذاریم آرام آرام. سبزى سرخ و آبش چیده شود.
نمک را همیشه بعد از تمر هندى به قلیه اضافه کنید چون بعضى از تمر ها خودشون با نمکند من میگو را جدا با پیاز و سیر و ادویه سرخ میکنم و بعد به مواد سبزى اضافه و میگذاریم با حرارت کم پخته شود و جا بیفتد.
منبع :پرشین وی