دسته‌ها
آشپزی

سرخ کردن سیب زمینی به روش حرفه ای ها

سیب زمینی را پوست میکنیم و کاملاً میشوریم و سیب زمینی ها که خشک شد آنها را به اندازه های دلخواه خلال خرد میکنیم.

آب را به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا بجوشد و بعد یک قاشق نمک بریزید و سیب زمینی های خلال شده رو داخل آب بریزید و بذارید ۵ دقیقه در حال جوش بماند تا سیب زمینی ها حالت نیمه پخته به خود بگیرد.

سیب زمینی ها رو توی یه صافی میریزیم و بعد روی دستمال پهن کنیم تا آبش از بین بره، یادتون باشه نباید زیاد پخته بشه و موقع فشار با دست شکسته بشه و کاملاً مغزش باید خام باشه.

حالا نوبت رسیده به ریختن روغن و داغ شدنش، بعد از اینکه روغن داغ شد با شعله زیاد و به مدت کم سیب زمینی ها پخته میشه، یادتون باشه شعله رو هم کم نکنید چون تو این روش سیب زمینی زود باید سرخ بشه.

بعد از سرخ کردن، سیب زمینی ها رو روی دستمال کاغذی تمیز میریزیم تا روغن اضافیش گرفته بشه.

منبع :پرشین وی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *