دسته‌ها
آشپزی

طرز تهیه چیز برگر درون پنیری

رسانه ۷ –

چیز برگر, چیز برگر درون پنیری, چیز برگر پنیری

 

طعم این غذا به خاطر پنیری که در وسط گوشت آن است واقعا بی‌نظیر است.
آماده سازی : ۲۰ دقیقه
پخت : ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای ۳ نفر :
پنیر چدار خرد شده : یک چهارم پیمانه
پنیر پیتزا خرد شده : یک چهارم پیمانه
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
پودر سوخاری : ۲-۳ قاشق غذاخوری
سس باربیکیو یا سس استیک : ۲ قاشق غذاخوری
پاپریکا ( پودر فلفل دلمه‌ای قرمز خشک شده ) : نصف تا یک قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه : یک چهارم  قاشق چای‌خوری
طرز تهیه :
۱ – پنیر چدار و پنیر پیتزا را در یک کاسه کوچک مخلوط می‌کنیم.
۲ – به آرامی گوشت، پاپریکا و فلفل و سس را در یک ظرف بزرگ مخلوط می‌کنیم ورز می‌دهیم، پودر سوخاری را به خوبی روی آن پخش می‌کنیم و دوباره ورز می‌دهیم، در صورتی احساس کردید هنوز گوشت شما آب دار است مقدار کمی دیگر به آن پودر سوخاری اضافه کنید و به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید و بعد از آن آنها به شکل ۸ تکه گرد نازک دربیاورید.
۳ – دو قاشق برآمده از این مخلوط پنیر را در ۴ تکه بریزید و از لبه آن به اندازه یک سانتیمتر خالی بگذارید، هر کدام از تکه‌های باقی مانده را برای روی آن ۴ تکه استفاده کنید و پنیرها را بپوشانید. لبه‌های آنها را چین چین کنید و ببندید.
۴ – ماهیتابه گریل را از قبل روی دمای متوسط به بالا گرم می‌کنیم، یا فر را گرم می‌کنیم.
۵ – برای گریل کردن، مقدار کمی روغن را به آرامی روی ظرف چدنی گریل (ماهیتابه گریل) بریزید، تکه گوشت‌های پرشده را با حرارت متوسط به بالا بپزید، حدود ۵ دقیقه برای هر سمت به طور میانگین خوب می‌باشد، (مطمئن شوید که برگرها هنگام پختن فشرده نشوند و ترک آنها باز نشود و پنیرها خارج شوند) در صورتی که از فر استفاده می‌کنید فر را از قبل گرم کنید و تابه گریل را با کمی روغن چرب نمایید، برای کباب کردن گوشت‌های تکه شده را در طبقه دوم با سوم فوقانی فر بگذارید، حدود ۴ دقیقه برای هر سمت به طور میانگین خوب می‌باشد. می‌توانید بعد از چرخاندن گوشت‌ها دوباره از سس برای روی گوشت‌ها استفاده نمایید.
منبع :آکا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *