طرز تهیه قایرمه
آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
مواد اولیه :
برای ۶ نفر
روغن ۲پیمانه (مایع) |
زعفران ۳قاشق سوپخوری (آب کرده) |
کره ۳قاشق سوپخوری (آب شده) |
تخم مرغ ۳عدد |
شیر نصف پیمانه |
بیکینگ پودر ۱قاشق چایخوری |
زیره ۱قاشق چایخوری |
فلفل سیاه ۱قاشق چایخوری |
نمک ۱قاشق سوپخوری |
کنگر ۱کیلو گرم |
آرد ۱پیمانه |
ماست ۱پیمانه (چکیده و خامه ای) |
برنج ۲ونیم پیمانه (کته شده) |
طرز تهیه
ابتدا تیغ کنگرها را گرفته و آنها را شسته و به قطعات مناسب و دلخواه برش میدهیم. آرد را در ظـــرف گودی ریخته، نمک، فلفل، زیره و بیکینگپودر را به آن افزوده و مخلوط میکنیم. در ظرفی جداگانه تخممرغ، آب، کره و زعفـــران دم کرده را مخلوط کرده و با هم زن خوب میزنیم و به آرد ادویهدار میافزاییم و هم میزنیم تا مایه به غلظت ماست در آید (اگر مایه کمی شل بود، میتوانید کمی آرد به آن اضافه کنید). سپس کــــنگرها را درون مـــایه ریخته و بعد در روغن سرخ میکنیم و با برنج کته و مـــاست چکــیده سرو مینماییم.
نکات:
۱)اگر کنگر دوست ندارید میتوانید به جای آن از ساقه کرفس استفاده کنید.
۲)اگر از رژیم خاصی پیروی میکنید به جای کره و ماست خامه ای از روغن و ماست کم چرب استفاده کنید.
۳)خوردن این غذا با نان هم دلپذیر است.
منبع :سوران