رسانه ۷ –
مواد اولیه :
آرد ۱و۱سوم لیوان |
شکر ۳چهارم لیوان |
تخم مرغ ۲عدد |
کره ۱۵۰گرم |
شیر نصف لیوان |
بیکینگ پودر ۱قاشق چایخوری |
نمک ۱هشتم قاشق چایخوری |
پودر کاکائو ۱تا۲قاشق سوپخوری |
مواد مغز کاپ کیک :
کره ۲۰۰گرم |
شکر ۱ونیم لیوان |
پودر قند ۱ونیم لیوان |
شیر ۳قاشق غذاخوری |
آرد ۱و۱چهارم لیوان |
نمک ۱قاشق چایخوری |
چیپس شکلاتی نصف لیوان |
اسانس وانیل چند قطره |
طرز تهیه مغز کاپ کیک:
ابتدا نیمی از کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود.نصف شکر را به کره نرم شده اضافه کرده و با همزن به خوبی یکنواخت کنید سپس نصف شیر را اضافه کرده و باز مخلوط کنید.آرد و نمک را مخلوط کرده و ۲بار الک کنید و کم کم به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید و در انتها چیپس شکلاتی را به مواد اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید.
با قاشق از مقداری از خمیر را بردارید و به شکل گرد حالت دهید ، مواد را داخل قالب های کاپ کیک بگذارید ، روی قالب را با نایلون پوشش دهید و حداقل ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد خوب سرد و سفت شوند.
طرز تهیه رویه کاپ کیک:
برای تهیه کرم روی کاپ کیک باقی مانده کره و شکر را داخل ظرفی بریزید و با همزن به خوبی بزنید تا نرم و یکدست شود سپس پودر قند ، باقی مانده شیر ، نمک و مقداری وانیل اضافه کنید ، بزنید تا بافتی مانند خامه پیدا کند.کرم را تا زمان آماده شدن کیک در یخچال قرار دهید.
طرز تهیه کاپ کیک:
ابتدا فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود سپس همراه با شکر ۳ دقیقه بزنید تا به خوبی یکنواخت شود، تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید و بزنید.
آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و ۲بار الک کنید ، شیر و وانیل را نیز مخلوط کنید سپس مخلوط آرد و شیر را کم کم به مواد دیگر اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید تا خمیر کیک یکدست شود.
قالب های کاپ کیک را از یخچال خارج کنید و مایه کیک را روی مواد میانی که در یخچال استراحت داده بودید بریزید ، با قاشق مغز را به سمت پایین هدایت کنید ، با مایه کیک روی مواد میانی را بپوشانید سپس قالب را داخل فر که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا کیک ها پخته و طلایی شوند ، پس از پخت آن را از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا خوب سرد شود سپس با کرم وانیلی و شکلات چیپسی و … تزیین و سرو کنید.
نکات:
۱)بهتر است مواد مغز کاپ کیک را از شب قبل داخل یخچال قرار دهید.
۲)برای مخلوط کردن مواد کاپ کیک مقداری آرد و مقداری شیر را اضافه کرده و هم بزنید و مجدد مقداری آرد و مقداری شیر را اضافه کنید و به همین صورت انجام دهید تا مواد تمام شوند ، دقت کنید که با آرد شروع شود و با آرد به پایان برسد.
۳)در صورت تمایل مواد کاکائویی را کمتر داخل قالب بریزید تا مغز کاپ کیک مشخص باشد.