رسانه۷ فکر کنید از بیرون رسیدید خسته و کوفته و غذا ندارید. کوچولوتونم سوزنش روی ماکارونی یا بقول خودش مارونی گیر کرده!!
اونوقته که باید مثل یک مامان خوب , تر و فرز بدوید توی آشپزخونه و یک فلفل دلمه و یک هویج و یه دونه پیاز متوسط بردارید و همشونو مستقیم توی تابه تون رنده کنید.
مواد لازم:
هویج ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
سینه مرغ خام ۱ عدد
رب ۳ قاشق غذا خوری
نمک- فلفل- آویشن- پودر سیر
ماکارونی فرمی ۱ بسته ۵۰۰ گرمی
سینه مرغ رو هم حبه ای خرد کنید. توی تابه روغن بریزید و زیرش رو روشن کنید و مرغ رو همون اول اضافه کنید. یعنی مرغ- هویج- پیاز- فلفل دلمه و روغن همه با هم تفت میخورند و همزمان آب رو توی قابلمه بگذارید بجوشه.
ماکارونی هاتون رو بیشتر از حد معمول بپزید تا نرم بشند چون قرار نیست دم بگذاریم غذامون رو.
آبکشش کنید و به مواد تابه تون رب و نمک و فلفل و آویشن و زردچوبه اضافه کنید و نصف لیوان اب تا بپزه و جا بیافته.
در آخر ماکارونی ها رو توی تابه اضافه کنید و در حالی که هنوز زیر تابه روشنه با مایه توی تابه همشون بزنید تا کمی با هم تفت بخورند.
غذای شما حاظره.
توی ظرف بکشید و روش رو چند تا برگ ریحون بچینید.
با ترشی خیلی می چسبه.
کل این پروسه ۱۰ دقیقه بیشتر طول نکشید.
امیدوارم از خوردن یک غذای فوری و تنبلونه در کنار عزیزانتون لذت ببرید.
راستی همونطور که قبلا هم گفته بودن ماکارونی ها واسپاگتی ها رو بهتره دم نگذارید چون میزان قند و چاق کننده گیشون دو برابر می شه.!!!
منبع :دنیای شیرین آشپزی