دسته‌ها
آشپزی

طرز تهیه پوره تند سیب زمینی شیرین

طرز تهیه پوره تند سیب زمینی شیرین

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

مواد اولیه :

برای ۸ نفر
سیب زمینی شیرین ۱ کیلو و ۳۶۰ گرم
کره ۵۵ گرم (خرد و نرم شده)
خامه ۸۰ گرم (پر چرب)
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۱/۸ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
پوره تند سیب زمینی شیرین

طرز تهیه:

فر را با دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
هر یک از سیب زمینی ها را با چنگال سوراخ سوراخ کنید. سپس داخل فویل بپیچید و به مدت یک ساعت در طبقه میانی فر قرار دهید تا پخته و تا نرم تر شوند.
وقتی که به اندازه کافی خنک شدند، پوستشان را بگیرید و هر چه نقطه های سیاه روی سیب زمینی هست را از آن جدا کنید.
سیب زمینی را با کره، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه داخل مخلوط کن بریزید تا یکدست شود.

منبع :سوران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *