طرز تهیه پوره تند سیب زمینی شیرین
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه
مواد اولیه :
برای ۸ نفر
سیب زمینی شیرین ۱ کیلو و ۳۶۰ گرم |
کره ۵۵ گرم (خرد و نرم شده) |
خامه ۸۰ گرم (پر چرب) |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
فلفل قرمز ۱/۸ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری |
طرز تهیه:
فر را با دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
هر یک از سیب زمینی ها را با چنگال سوراخ سوراخ کنید. سپس داخل فویل بپیچید و به مدت یک ساعت در طبقه میانی فر قرار دهید تا پخته و تا نرم تر شوند.
وقتی که به اندازه کافی خنک شدند، پوستشان را بگیرید و هر چه نقطه های سیاه روی سیب زمینی هست را از آن جدا کنید.
سیب زمینی را با کره، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه داخل مخلوط کن بریزید تا یکدست شود.
منبع :سوران