دسته‌ها
آشپزی آموزش دسر

طرز تهیه مربای اناناس

مربای اناناس

اناناس از گروه میوه هایی است که مربای  ان بعد از پخت خیلی خوب غلیظ وژله ای میشود وبه همین خاطر

نیاز به شکر زیاد نداردوبا خیال راحت  میتوانید از این مربای خوشمزه در کنار انواع دسر، بستنی

و یا تهیه کیک و شیرینی استفاده کنیداینجا درپخت اغلب مرباهاازپکتین (پکتین ژله طبیعی

است که از میوه و غالبا سیب به دست میاید)استفاده میکنند حتی در مرباهای

. خانگی ،اما اناناس از جمله مرباهایی است که نیاز به پکتین ندارد

IMG_3765-2

 

:مواد لازم
اناناس بزرگ      ۱عدد
اب                   ۴/۱ ‍‍پیمانه
شکر                 ۴/۱  پیمانه
ابلیمو ترش         ۲ قاشق غذاخوری

 

:طرز تهیه

پوست و قسمت سفت وسط اناناس را جدا کرده و به قطعات کوچک خرد کنید (در نظر داشته باشید که بعد از پخت تکه های اناناس اب از دست داد ه و کوچکتر میشوند).تکه های خرد شده را همراه اب به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.شکر را اضافه کنید و کمی همزده تا شکر حل شود ،حرارت را زیاد کنید تا دوباره به جوش اید ،در این مرحله مربا که اب زیادی نداشت اب میاندازد.حرارت را کم کنید تا مربا به مدت یک ساعت به ارامی جوشیده و غلیظ شود.ده دقیقه اخر ابلیمو را اضافه کرده و اگر مربا هنوز غلیظ نشده حرارت رازیادتر کنید تا به قوام کافی برسد.شربت ان تقریبا شبیه عسل خواهد شد.من در ۵ دقیقه اخر کمی زعفران حل شده در ابجوش اضافه کرده و بعد از چند جوش مربا را خاموش کردم اما بدون زعفران هم مربا خوش طعم ورنگ میشود

IMG_3783-2  IMG_3761-2

IMG_3774-2

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *