اول بگم که آگار آگار پایه گیاهی داره و برای اونایی که گیاه خوارن و ژله نمیخورن مناسبه این ژله خیلی آسونه و خیلی خوشگل و برای تزیین انواع کیک و شیرینی و دسر مناسبه. گفتم برای تزیین مناسبه چون طعمش به خوبی شکلش نیست و به نظر من نمیشه به تنهایی بعنوان ژله درستش […]

اول بگم که آگار آگار پایه گیاهی داره و برای اونایی که گیاه خوارن و ژله نمیخورن مناسبه

این ژله خیلی آسونه و خیلی خوشگل و برای تزیین انواع کیک و شیرینی و دسر مناسبه.

گفتم برای تزیین مناسبه چون طعمش به خوبی شکلش نیست و به نظر من نمیشه به تنهایی بعنوان ژله درستش کنین و بخورین چون مزه ژله ای که با پودر ژلاتین تهیه میشه خیلی بهتره ولی خب این ژله چون خیلی راحت و سریع فرم میگیره مصارف تزیینی بیشتری داره.

این ژله رو میشه تو یه سینی درست کرد تا خیلی نازک بشه و ازش بعنوان روکش کیک استفاده کرد.

بافتش همونجور که تو عکس میبینید اونقدری خشک نیست که پاره بشه و اونقدری نرم نیست که مثل ژله باشه یا له بشه.

میشه خیلی راحت قالب زد یا با چاقو برش داد و …

مواد لازم:

آب                   ۲ لیوان

پودر آگار آگار    ۱ قاشق چایخوری

شکر                ۳ قاشق غذا خوری

رنگ خوراکی    

اسانس

طرز تهیه:

تمام مواد رو با هم مخلوط کرده و حل میکنید بعد میذارید رو حرارت تا به جوش بیاد.

دو سه دقیقه ای که جوشید تو قالب مورد نظر یا سینی میریزید.

لازم نیست که قالب رو چرب کنید.

لازم نیست که تو یخچال بذارید چون تو دمای محیط هم بسته میشه.

بسته به قطر ژله ممکنه از چند ثانیه تا چند دقیقه طول بکشه تا ژله خودش رو بگیره.

* هیچ نگران نباشید چون اگه ژله زیادی سفت بود میتونید دوباره بجوشونید و بهش اب بیشتری اضافه کنید.

  اگه ژله زیادی شل بود دوبار بجوشونید و بهش کمی دیگه آگار آگار اضافه کنید.

  اگه کم شکر بود یا کمرنگ بود هم میتونید دوباره بجوشونید و تغییرش بدید.

خلاصه میشه بارها و بارها بجوشونیدش و هی تغییرش بدید.

*میشه به جای آب و رنگ و اسانس از آب میوه استفاده کنید که در این صورت شکر کمتری باید اضافه کنید.   

منبع :آشپزی و شیرینی پزی