دسته‌ها
آشپزی

آموزش درست کردن ناگت مرغ

ناگت یه غذای خوشمزست که هم با نون سرو میشه هم با برنج , در ضمن بچه ها هم خیلی دوسش دارن و در نتیجه گزینه ی مناسبی واسه ماماناست. اما خب نوع خونگیش!

مواد لازم:

سینه مرغ           نصف یه سینه کامل

تخم مرغ             ۲ عدد

آرد سفید            ۳ قاشق غذا خوری

آرد سوخاری         به میزان لازم

پفک پودر شده      به میزان لازم

پیاز                    ۱ عدد

پودر سیر             به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه   به میزان لازم

طرز تهیه:

سینه مرغ رو ترجیحا ۲ بار چرخ میکنیم.

پیاز رو رنده میکنیم .

مرغ چرخ شده , پیاز رنده شده , یه تخم مرغ , یه قاشق غذا خوری آرد سفید , پودر سیر و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کرده و حسابی ورز میدیم. (میشه پنیر پیتزا هم اضافه کرد )

از مواد ناگت به اندازه یه نارنگی کوچیک برمیداریم و تو دست گردش میکنیم یا قالب میزنیم . ( من از قالب فلافل استفاده کردم )

حالا سه تا ظرف بر میداریم تو یکیش ۱ تخم مرغ رو میشکونیم و هم میزنیم. تو یکیش آرد سفید و تو یکیش مخلوط ارد سوخاری و پفک.

ناگت ها رو اول تو آرد سفید و بعد تو تخم مرغ و بعد تو مخلوط پفک و ارد سوخاری میغلطونیم.

حالا دو روی ناگت ها رو سرخ میکنیم و بعد نوش جان میکنیم.

منبع :آشپزی و شیرینی پزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *