ناگت یه غذای خوشمزست که هم با نون سرو میشه هم با برنج , در ضمن بچه ها هم خیلی دوسش دارن و در نتیجه گزینه ی مناسبی واسه ماماناست. اما خب نوع خونگیش!
مواد لازم:
سینه مرغ نصف یه سینه کامل
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید ۳ قاشق غذا خوری
آرد سوخاری به میزان لازم
پفک پودر شده به میزان لازم
پیاز ۱ عدد
پودر سیر به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
سینه مرغ رو ترجیحا ۲ بار چرخ میکنیم.
پیاز رو رنده میکنیم .
مرغ چرخ شده , پیاز رنده شده , یه تخم مرغ , یه قاشق غذا خوری آرد سفید , پودر سیر و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کرده و حسابی ورز میدیم. (میشه پنیر پیتزا هم اضافه کرد )
از مواد ناگت به اندازه یه نارنگی کوچیک برمیداریم و تو دست گردش میکنیم یا قالب میزنیم . ( من از قالب فلافل استفاده کردم )
حالا سه تا ظرف بر میداریم تو یکیش ۱ تخم مرغ رو میشکونیم و هم میزنیم. تو یکیش آرد سفید و تو یکیش مخلوط ارد سوخاری و پفک.
ناگت ها رو اول تو آرد سفید و بعد تو تخم مرغ و بعد تو مخلوط پفک و ارد سوخاری میغلطونیم.
حالا دو روی ناگت ها رو سرخ میکنیم و بعد نوش جان میکنیم.
منبع :آشپزی و شیرینی پزی