دسته‌ها
آشپزی

طرز تهیه کمپیر + کال کباب

طرز تهیه کمپیر + کال کباب


مواد مورد نیاز:
سیب زمینی: ۴ عدد
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
گوجه فرنگی: ۲ عدد
فلفل سبز: ۴ عدد
زیتون سیاه: ۴ عدد
آویشن و نمک و فلفل: به مقدار لازم
در ابتدا سیب زمینی را آبپز کرده پوست آن را جدا کنید.
گوجه فرنگی را رنده کرده نمک و فلفل و آویشن به آن زده در صورت تمایل کمی کچاب به آن اضافه کرده روی سیب زمینی بگذارید.
فلفل سبز را خرد کرده روی مواد بگذارید.
در صورت تمایل کمی پودر سیر به آن بزنید.
و در آخر روی هر کدام یک عدد زیتون بگذارید.
حدود ۴ دقیقه در ماکروفر بگذارید تا پنیر آن ذوب شود. داغ سرو کنید.



کال کبابطرز تهیه کمپیر + کال کباب
کال کباب یک غذای اشتها آور شمالی است که از بادنجان، آب انار ترش، سبزى، سیر و مغز گردو درست می‌شود.
کال کباب را با کته و ماهى شور سرو می‌کنند. بعضی‌ها هم از آن به جای ترشى در کنار سایر غذاها استفاده می‌کنند.
اگر بخواهید این غذا را برای دو نفر درست کنید؛ باید به شرح زیر عمل کنید:
مواد مورد نیاز:
بادنجان درشت: ۴ عدد
آب انار ترش یا آب غوره یا دانه انار: نیم فنجان
سبزى، نعناع و خلواش (خنش) و شوشاق ریز شده تازه یا خشک: ۱ قاشق غذاخورى
(سبزی‌های معطری مثل خلواش و شوشاق خاص شمال ایران است و همه جا نیست. بنابراین می‌توانید به جای آن‌ها از نعناع استفاده کنید)
سیر: نیم بوته
نمک و فلف: به اندازه کافى
مغز گردوى ساییده شده: ۷۵ گرم


طرز تهیه:
در ابتدا بادنجان‌ها را از وسط چاک دهید و روى آتش زغال یا در فر (۳۵۰ درجه) کباب کنید. برای اینکه بادنجان‌ها نسوزد و در عین حال خوب بپزد آن‌ها را بچرخانید.
بعد باید پوست بادنجان‌ها را بگیرید. برای این‌کار اگر آن‌ها را در آب سرد قرار دهید، پوستشان را می‌توانید به راحتی جدا کنید.
اگر بادنجان‌ها تخم دارند آن‌ها را جدا کنید.
سپس گوشت بادنجان‌ها را با گوشت‌کوب له کنید.
حالا نوبت سیرهاست. سیرها را هم بکوبید.
بروید سراغ سبزى‌هایی که شسته‌اید و آبش رفته است. سبزی‌ها را هم کاملا خرد کنید و بعد بادنجان‌ها، سیر، سبزى، نمک، فلفل، آب انار (یا آب غوره یا دانه انار) و مغز گردو را با هم مخلوط کنید.

پرداد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *