دسته‌ها
آشپزی

طرزتهیه کبه سیب زمینی

کبه سیب‌زمینی نوعی کیک سیب‌زمینی با میان‌لایه گوشت چرخ‌کرده است که می‌توانید مانند کیک برش زده و سرو کنید.

پختن این غذا راحت است کافی است حداکثر ۱ ساعت از وقت‮تان را به آن اختصاص دهید. آن‮وقت هم پروتئین و ویتامین به بدن‮تان می‮رسانید و هم با طعم غذاهای عربی آشنا می‮شوید.

مواد لازم:

-*- سیب‌زمینی : ۱۵۰۰ گرم
-*-گوشت چرخ‌کرده : ۴۰۰ گرم
-*-پیاز متوسط:۲ عدد
-*-قرص عصاره مرغ : ۲ عدد
-*-تخم مرغ:۱ عدد
-*-کره آب شده : ۴ قاشق غذاخوری
-*-پودر سوخاری : ۴ قاشق غذاخوری
-*-گردو خردشده و تفت داده‌شده : ۲ قاشق غذاخوری
-*-روغن مایع گیاهی : ۲ قاشق غذاخوری
-*-نمک : ½۱ قاشق مرباخوری
-*-ادویه مخلوط : ۱ قاشق مرباخوری
-*-فلفل سیاه : ¼قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

یک ظرف مناسب سرو که بتوانید داخل فر قرار دهید را انتخاب کنید و با ۲ قاشق غذاخوری کره آب شده چرب کنید و روی آن ۲ قاشق غذاخوری پودر سوخاری بپاشید بطوریکه کل سطح ظرف پوشیده شود.

 سیب زمینی‮ها را آبپز کنید، سپس آنها را پوست بگیرید و له کنید.

 سیب زمینی‮های له شده را با نمک، فلفل و تخم مرغ مخلوط کنید.

داخل تابه روغن مایع را گرم کنید و پیازها را در آن به مدت ۲ دقیقه تفت دهید.

گوشت چرخ‮کرده را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه آن را تفت دهید.

قرص‮های عصاره را خرد کنید و همراه با گردو خرد‌شده و ادویه به گوشت‮ اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. (در این مرحله به غذا نمک نزنید؛ عصاره‮ها شور هستند).

نیمی از مخلوط سیب زمینی له شده را کف ظرف ریخته و صاف کنید، سپس تمام مخلوط گوشت را روی آن ریخته و یکنواخت پخش کنید.

باقیمانده پوره سیب زمینی را در لایه بعد روی گوشت بریزید و صاف کنید.

روی آن را با بقیه آرد سوخاری و بعد بقیه کره آب شده بپوشانید.

در فر که آن را از قبل با دمای ۲۲۰ درجه سانتی‮گراد گرم کرده‮اید به مدت ۰۲ الی ۵۲ دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

منبع :پرشین وی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *