رسانه ۷یکی از لذت هایی که اکثر ما از بچگی دوست داشتیم و داریم، کباب کردن غذا ها روی آتیشه. هر دفعه که کنار آتیش می شینیم دوست داریم یک چنگال بلند داشته باشیم تا یک سوسیس یا قارچ یا موار غذایی دیگه رو کباب کنیم و همونجا بخوریم. مشکلی که همیشه داریم هم اینه که چنگالی در کار نیست.
درست کردن یک چنگال برای یکی از لذت های قدیمیمون فقط ۱ دقیقه وقت می گیره. مراحل ساختش رو می تونید در ادامه ببینید.
تنهای تجهیزاتی که برای این کار لازم دارید یک چاقو هست، و چوب بلدی که خشک نشده باشه و تغریبا ۱ تا ۱٫۵ سانتی متر هم قطر داشته باشه.
سر چوب رو با دقت (که به خودتون صدمه ای نزنید) به ۴ قسمت تقسیم کنید. برای این کار می تونید چاقو رو روی چوب بذارید و با یک سنگ کوچک روی چاقو بزنید تا شکاف اولیه ایجاد بشه.
۲ تکه چوب هم اندازه رو لای برش هایی که زدید قرار بدید. اینجا می تونید مقدار باز بودن دهانه چنگال رو تغییر بدید.
در این مرحله هم سر چنگال رو می تونید تیز کنید .
منبع:گردالی