دسته‌ها
دانستنی های سفر

چنگال طبیعی برای آشپزی در طبیعت

درست کردن یک چنگال برای یکی از لذت های قدیمیمون فقط ۱ دقیقه وقت می گیره. مراحل ساختش رو می تونید در ادامه ببینید.

changale-tabiee

رسانه ۷یکی از لذت هایی که اکثر ما از بچگی دوست داشتیم و داریم، کباب کردن غذا ها روی آتیشه. هر دفعه که کنار آتیش می شینیم دوست داریم یک چنگال بلند داشته باشیم تا یک سوسیس یا قارچ یا موار غذایی دیگه رو کباب کنیم و همونجا بخوریم. مشکلی که همیشه داریم هم اینه که چنگالی در کار نیست.

درست کردن یک چنگال برای یکی از لذت های قدیمیمون فقط ۱ دقیقه وقت می گیره. مراحل ساختش رو می تونید در ادامه ببینید.

تنهای تجهیزاتی که برای این کار لازم دارید یک چاقو هست، و چوب بلدی که خشک نشده باشه و تغریبا ۱ تا ۱٫۵ سانتی متر هم قطر داشته باشه.

کباب در طبیعت

چنگال چوبی

سر چوب رو با دقت (که به خودتون صدمه ای نزنید) به ۴ قسمت تقسیم کنید. برای این کار می تونید چاقو رو روی چوب بذارید و با یک سنگ کوچک روی چاقو بزنید تا شکاف اولیه ایجاد بشه.

چنگال چوبی

چنگال چوبی

چنگال چوبی

۲ تکه چوب هم اندازه رو لای برش هایی که زدید قرار بدید. اینجا می تونید مقدار باز بودن دهانه چنگال رو تغییر بدید.

کباب در طبیعت

کباب در طبیعت

در این مرحله هم سر چنگال رو می تونید تیز کنید .

کباب در طبیعت

منبع:گردالی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *