دسته‌ها
آشپزی

طرزتهیه کروکت روسی

کروکت‌ها را می‌توان از چند ساعت قبل آماده کرده و در یخچال نگه داشت، سپس در موقع صرف ناهار یا شام آن ها را سرخ کرد.

کروکت روسی

رسانه ۷این یک غذای روسی است که میتوانید ان را برای خانواده تهیه کنید.

 

مواد لازم: 
گوشت چرخ کرده گوساله ۶۰۰ گرم
مغز نان باگت تازه یک لیوان
شیر ۱۰۰ گرم
زرده  تخم مرغ: ۲ عدد
کره: ۵۰ گرم
آرد سفید: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ کامل: یک عدد
آرد سوخاری: ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
مخلوط روغن و کره: ۳ قاشق غذاخوری
لیموترش: ۲ عدد
جعفری: تازه چند شاخه (برای تزیین)
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
شیر را با مغز نان مخلوط کرده صبر می‌کنیم تا شیر به خورد نان برود. سپس شیر اضافی آن را با فشار انگشتان می‌گیریم. گوشت چرخ کرده را در کاسه متوسطی می‌ریزیم و خمیر مغز نان را به آن می‌افزاییم. زرده‌های تخم مرغ، کره و نمک و فلفل را به مخلوط گوشت و مغز نان افزوده و به طور کامل ورز می‌دهیم.
مواد را به هشت قسمت تقسیم می‌کنیم. روی سطح میز کار را آردپاشی کرده و کروکت را روی آن به شکل دایره به ضخامت نیم سانتی متر در می‌آوریم.
کروکت‌ها را ابتدا در آرد و سپس در تخم‌مرغ‌ها (تخم‌مرغ‌ها را با چنگال کاملاً مخلوط می‌کنیم) و بعد در آرد سوخاری می‌غلتانیم و در مخلوط روغن و کره که در تاوه داغ کرده‌ایم سرخ می‌کنیم.
کروکت های سرخ شده را در ظرفی زیبا می‌چینیم. نصف لیموترش را اب گرفته، روی آن ها می‌ریزیم. بقیه لیموترش ها را بصورت حلقه برش داده، همراه با جعفری اطراف کروکت ها را تزیین می‌کنیم.
کروکت‌ها را می‌توان از چند ساعت قبل آماده کرده و در یخچال نگه داشت، سپس در موقع صرف ناهار یا شام آن ها را سرخ کرد.
منبع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *