دسته‌ها
آشپزی

روش تهیه ی کتلت مکزیکی

کتلت مکزیکی را امتحان کنید

رسانه ۷

اگر علاقه مند به خوردن غذاهای نونی به ویژه کتلت هستید به شما کتلت مکزیکی رو پیشنهاد میکنیم…..

مواد لازم :

  • نیم کیلو گوشت چرخ کرده
  • ۳ قاشق سوپ خوری سس سالسا
  • ۲ قاشق سوپ خوری پودر چیلی
  • ۲ قاشق چای خوری فلفل قرمز آسیاب شده
  • یک قاشق سوپ خوری زیره آسیاب شده
  • دو قاشق چای خوری نمک
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک فنجان پنیر پیتزا

طرز تهیه :

فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت از قبل داغ کنید . تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند . هر گونه چاشنی مکزیکی را می توانید بجای زیره ، پودر چیلی یا فلفل قرمز جایگزین کنید . سپس آن را به شکل کتلت در آورده و در سینی فر قرار دهید. به مدت یک ساعت آن را با همان حرارت بپزید . چربیهایی که از آن بیرون آمده را دور بریزید . روی آن را با پنیر تزئین کرده و با سس سالسا سرو کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *