دسته‌ها
آشپزی

طرز تهیه سالاد کدو تنبل، گردو و کرنبری خشک شده

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۴۵ دقیقه

مواد اولیه :

برای ۴ نفر
کدو تنبل (تازه، مکعب های نیم سانتی متری) ۲ فنجان
اسپری آشپزی (روغن زیتون) ۱ عدد
دارچین (آسیاب شده) نصف قاشق چایخوری
پاپریکا (آسیاب شده) نصف قاشق چایخوری
نمک طبق ذائقه
گردو (خرد شده) نصف فنجان
کاهو (شسته و خرد شده) ۸ فنجان
کرنبری (خشک) نصف فنجان
چاشنی (نوع دلخواه) به مقدار لازم
سالاد کدو تنبل، گردو و کرنبری خشک شده

طرز تهیه:

۱٫ فر را از قبل با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. کدو تنبل را در سینی فر پخش کنید. با اسپری روغن زیتون چرب کنید. سپس روی آن دارچین، پاپریکا و نمک بپاشید. خوب هم بزنید تا مخلوط شوند و طعم بین آنها پخش شود.

سالاد کدو تنبل، گردو و کرنبری خشک شده

۲٫ ۲۵ دقیقه در فر بپزید. تا زمانی که کدو تنبل نرم و قهوه ای طلایی شود در فر بپزید.
۳٫ در این مدت در یک تابه که روی حرارت متوسط گرم شده گردو ها را ۱ تا ۲ دقیقه بو بدهید تا گرم بشوند و کمی قهوه ای بشوند. تابه را از روی حرارت بردارید.

سالاد کدو تنبل، گردو و کرنبری خشک شده

۴٫ در هر یک از چهار بشقاب ۲ فنجان کاهو بریزید. روی آن ۱/۴ کدو تنبل، گردوی بوداده و کرنبری خشک شده بریزید. سس مورد نظر را روی آن بچکانید.
۵٫ بلافاصله سرو نمایید.

سالاد کدو تنبل، گردو و کرنبری خشک شده

منبع :سوران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *