قیصی و کشمش را نیم ساعت خیس کنید. قیصی را خرد نموده با کشمش در روغن تفت دهید و در آش بریزید |
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز رنده شده ۱ عدد
لوبیا سفید ۱۳۰ گرم
نخود ۱۰۰ گرم
هویج نگینی ۳ عدد
کشمش پلویی ۱۵۰ گرم
قیصی ۸ عدد
چغندر ۱ عدد
سبزی (خالولش، نعنا، تره، جعفری، گشنیز) ۵۰۰ گرم
آرد برنج ۱۰۰ گرم
شکر ۳ قاشق غذاخوری
سرکه ۳ قاشق غذاخوری
آبغوره یک دوم لیوان
نمک، فلفل به میزان لازم
نعنا داغ به میزان لازم
طرز تهیه:
* نخود و لوبیا را که از شب قبل خیس کرده اید با ۱ لیتر آب و کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.
* سپس آرد برنج را با ۱ پیمانه آب مخلوط نموده و به لوبیا اضافه کنید.
* هویج و چغندر را شسته، پوست گرفته، نگینی خرد کنید و به آش اضافه نمایید.
* گوشت چرخ کرده را با ۱ عدد پیاز رنده شده ورز دهید و کمی فلفل و نمک افزوده با آن سر گنجشکی آماده کنید و به همراه سبزی بهآش بیفزایید.
* قیصی و کشمش را نیم ساعت خیس کنید. قیصی را خرد نموده با کشمش در روغن تفت دهید و در آش بریزید.
* سپس شکر، آبغوره و سرکه را مخلوط کنید و به آش اضافه کنید.
* در آخر نمک و فلفل را نیز اندازه نموده، آش را در ظرف بکشید وتزیین نمایید.
منبع :پرشین وی