دسته‌ها
آشپزی

طرز تهیه آش قلیه گیلانی/آشپزی

قیصی و کشمش را نیم ساعت خیس کنید. قیصی را خرد نموده با کشمش در روغن تفت دهید و در آش بریزید

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
گوشت چرخ‏ کرده                             ۲۰۰ گرم

پیاز رنده شده                                     ۱ عدد

لوبیا سفید                                     ۱۳۰ گرم

نخود                                        ۱۰۰ گرم

هویج نگینی                                      ۳ عدد

کشمش پلویی                                    ۱۵۰ گرم

قیصی                                            ۸ عدد

چغندر                                           ۱ عدد

سبزی (خالولش، نعنا، تره، جعفری، گشنیز)   ۵۰۰ گرم

آرد برنج                                       ۱۰۰ گرم

شکر                                  ۳ قاشق‏ غذاخوری

سرکه                                  ۳ قاشق غذاخوری

آبغوره                                      یک دوم لیوان

نمک، فلفل                                  به میزان لازم

نعنا داغ                                    به میزان لازم

  طرز تهیه:
* نخود و لوبیا را که از شب قبل خیس کرده‏ اید با ۱ لیتر آب و کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.

* سپس آرد برنج را با ۱ پیمانه آب مخلوط نموده و به لوبیا اضافه کنید.

* هویج و چغندر را شسته، پوست گرفته، نگینی خرد کنید و به آش اضافه نمایید.

* گوشت چرخ‏ کرده را با ۱ عدد پیاز رنده شده ورز دهید و کمی فلفل و نمک افزوده با آن سر گنجشکی آماده کنید و به همراه سبزی بهآش بیفزایید.

* قیصی و کشمش را نیم ساعت خیس کنید. قیصی را خرد نموده با کشمش در روغن تفت دهید و در آش بریزید.

* سپس شکر، آبغوره و سرکه را مخلوط کنید و به آش اضافه کنید.

* در آخر نمک و فلفل را نیز اندازه نموده، آش را در ظرف بکشید وتزیین نمایید.

منبع :پرشین وی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *