مواد لازم: سیب زمینی بزرگ: ۱ عدد تخم مرغ: ۴ عدد پیاز: ۱ عدد سبزی خشک معطر: ۳ قاشق غذاخوری آرد: ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع: به مقدار لازم نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم آب: ۴ لیوان طرز تهیه : پیاز را روی حرارت متوسط تفت دهید تا طلایی رنگ شود. […]
مواد لازم:
سیب زمینی بزرگ: ۱ عدد
تخم مرغ: ۴ عدد
پیاز: ۱ عدد
سبزی خشک معطر: ۳ قاشق غذاخوری
آرد: ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع: به مقدار لازم
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم
آب: ۴ لیوان
طرز تهیه :
پیاز را روی حرارت متوسط تفت دهید تا طلایی رنگ شود. زردچوبه را اضافه کنید. یکم هم بزنید بعد آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید سپس سبزی خشک را اضافه کنید و کمی تفت دهید، سیب زمینی ها را بریزید کمی هم بزنید. در آخر نمک و فلفل و آب را اضافه کنید و چند دقیقه قبل از سرو غذا تخم مرغ را بشکنید و در آن بیاندازید. نان را در اشکنه تریت(ترید)کنید و نوش جان نمایید.
نکته
می توانید ابتدا آرد را با پیاز تفت دهید بعد زردچوبه را اضافه کنید.
نکته
می توانید سیب زمینی را جداگانه تفت دهید سپس اضافه کنید.
نکته
می توانید از یک یا چند نوع سبزی خشک استفاده کنید. از انواع سبزی ها نظیر شوید، گشنیز، پونه، و مقدار خیلی کم شنبلیله استفاده کنید.
نکته
می توانید میزان آب را کمتر یا بیشتر کنید.
نکته
برای تزیین یک تخم مرغ را در روغن سرخ کنید و روی ظرف اشکنه قراردهید.
نکته
بهتر است نیمی از تخم مرغ ها را در اشکنه هم بزنید و اجازه دهید بقیه به فرم خود در آب اشکنه فرم بگیرند.
نکته
این مقدار مواد برای ۳ تا ۴ نفر کافیست.
منبع :پرشین وی