دسته‌ها
آشپزی

آموزش و طرز تهیه لوبیا پلو

loob.jpg

مواد لازم

برنج نیم کیلو
لوبیا سبز ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط ۳ عدد
گوشت گاو یا گوسفند ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
روغن ۱۰۰ گرم

طرز تهیه :

پیاز را پوست بکنید و خرد کنید . سپس در روغن سرخ کنید تا رنگش طلایی شود . گوشت را به قطعات کوچک خرد کنید و به پیاز اضافه کنید . آن را بر روی شعله ی متوسط حرارت دهید تا رنگ گوشت عوض شود . لوبیاها را بشویید و ریز خرد کنید . آنها را با یکی دو لیوان آب داغ به گوشت و پیاز اضافه کنید و نیم ساعت روی شعله ی متوسط بگذارید. در این مرحله در صورت نیاز، باز هم آب اضافه کنید . سپس نمک ، فلفل و رب گوجه را هم اضافه کنید و آن را به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت متوسط بپزید . حالا مواد گوشتی لازم برای تهیه لوبیا پلو آماده شد. برنج را آبکش کنید
. سپس یک لایه از مواد گوشتی و یک لایه از برنج آبکش شده در قابلمه بریزید ( یا برنج و مواد گوشتی را با هم در قابلمه مخلوط کنید ) و به مدت۳۰ دقیقه روی شعله ی کم حرارت دهید تا لوبیا پلو دم بکشد. بعد از این مدت غذا آماده سرو است. با ماست هم بسیار حوشمزه و دلچسب میشود.

منبع :ایران شفت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *