مواد لازم :
برنج چلو سرد شده یک فنجان
پیاز نگینی خرد شده نصف فنجان
فلفل قرمز (پاپریکا هم میتونیم استفاده کنیم عطر و طعم خوبی میده )
زنجفیل رنده شده ( اندازه ۲ سانت از زنجبیل )
گشنیز ریز خرد شده یک چهارم فنجان
زیره سبز & زیره سیاه & تخم گشنیز از هرکدام نصف ق چ& زردچوبه
ارد نخودچی ۵ ق غ
اب ۵-۶ ق غ
نمک
روغن مایع برای سرخ کردن
طرز تهیه :
برنج را در ظرفی ریخته و با دست کمی ورز میدیم تا نرمتر بشه . بقیه مواد به جز اب و روغن را با برنج مخلوط میکنیم . و ۱۰ مین صبر میکنیم تا برنج با پیاز مارینه بشه .
بعد کم کم آب رو به مقدار لازم اضافه کرده و مخلوط میکنیم .از مایه قاشق قاشق برداشته و در روغن داغ سرخ میکنیم .
نکته :
برای این دستور بهتره از برنج شفته و نرم ، سرد و مونده استفاده کنیم.
به خاطر داشتن ادویه های معطر موقع سرخ کردن بوی خوبی اشپزخونه رو میگیره ..
منبع :لذت ۱۰۰۱