مواد لازم :
پودر خردل ۵۰ گرم
تخم خردل زرد رنگ ۴۰ گرم
تخم خردل قهوه ای ۲۰ گرم
اب ولرم ۱ ق چ
ابلیمو ۷ ق غ
روغن زیتون ۳ ق غ
طرز تهیه :
۲۰ % از تخم خردل زرد و قهوه ای را با هاون میکوبیم ولی کاملا له نمیکنیم فقط کمی تخم ها رو میشکنیم .
مابقی تخم خردل را ها رو کاملا اسیاب میکنیم .
اب ولرم – ابلیمو و روغن زیتون را اضافه میکنیم و هم میزنیم . این مواد را تو شیشه ریخته و مانند
کمپوت به مدت ۴- ۵ دقیقه در اب جوش میجوشونیم . و یکی دو روز در یخچال نگهداری میکنیم . بعد از
این مدت وقتی درب شیشه رو باز کردین متوجه میشین که سس غلیظ ده با کمک اب و روغن زیتون
سس را به غلظت مورد نظر رسونده و مصرف میکنیم .
منبع :۱۰۰۱لذت