دسته‌ها
آشپزی

طرز تهیه نان گوشتی

 نان گوشتی 

[تصویر:  20140120002340_96880.JPG]

مواد لازم برای خمیر :
خمیر مایه ۱ ق غ
اب ولرم نصف فنجان
ارد ۴ لیوان
اب ۲٫۵ لیوان
نمک ۲٫۵ ق چ
روغن مایع ۱ لیوان

مواد میانی :
پیاز درشت ۲ عدد
روغن مایع ۴ ق غ
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
فلفل سیاه و سفید ۱ ق چ
نمک و ادویه های دلخواه

طرز تهیه :

خمیر مایه را با اب ولرم مخلوط کرده و در جای گرم میزاریم تا عمل بیاد .
[تصویر:  20140120002541_96879.JPG]

مواد خشک را با هم مخلوط کرده ، در ظرف بزرگی ریخته و خمیر مایه عمل امده و اب را اضافه کرده و خمیر مون را اماده میکنیم .
[تصویر:  20140120002736_96878.JPG]

خمیر را ورز داده و رش رو میپوشونیم و به مدت ۴۵ دقیقه استراحت میدیم .
[تصویر:  20140120002841_96877.JPG]

در این بین ماهی تابه را داغ کرده و پیاز را با روغن تفت داده تا طلایی بشه و بعد گوشت را اضافه میکنم و تفت میدیم اخر سر هم نمک و ادویه هاش رو هم اضافه میکنیم .
[تصویر:  20140120002900_96876.JPG]

خمیر مون را که حالا حجمش دو برابر شده را به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنیم . روی میز کار را ارد پاشیده و خمیر را باز میکنیم .
[تصویر:  20140120002921_96875.JPG]

روی خمیر باز شده ۵-۶ ق روغن مایع ریخته و از یک طرف شروع به رول کردن خمیر میکنیم . با چاقو خمیر را به شکل مربع برش میزنیم .
[تصویر:  20140120002946_96874.JPG]

[تصویر:  20140120003322_96873.JPG]

[تصویر:  20140120003340_96872.JPG]

[تصویر:  20140120003417_96871.JPG]

خمیر را کمی باز کرده و از مایه گوشتی روی خمیر میزاریم و طبق روایت تصویر میپیچیم .و ظرف پیرکسی را چرب کرده و رو کنار هم میچینیم .و ۱۵ دقیقه استراحت میدیم .
[تصویر:  20140120003433_96870.JPG]

[تصویر:  20140120003449_96869.JPG]

[تصویر:  20140120003514_96868.JPG]

[تصویر:  20140120003544_96867.JPG]

[تصویر:  20140120003606_96866.JPG]

و در فر گرم با ۱۸۰ درحه به مدت ۳۰ تا ۳۵ ذقیقه میپزیم . و با ماست و سیر سرو میکنیم .

[تصویر:  20140120003627_96865.JPG]

[تصویر:  20140120003654_96864.JPG]

 منبع :۱۰۰۱لذت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *